Sveriges spisekammer

 • Vikentomater

  Årets Madproducent 2018 og meget mere end sine 101 tomatsorter. Viken Tomater er en unik kulisse til et møde, kombineret med guidet rundvisning, team cooking og naturligvis masser af råvarer og smagsprøver.

  90 minuter fra København

  50 personer

 • Vinavl

  Kullen har hele tre vingårde, som alle ligger i behagelig cykelafstand fra hinanden.

  90 minuter fra København

  40 personer

 • Ølbrygning

  Kullen har hele tre øl bryggerier, som alle ligger i behagelig cykelafstand fra hinanden. Så spænd cykelhjelmen og besøg et eller flere af de lokale ølbryggerier og få en guided rundvisning og naturligvis smagning.

  90 minuter fra København

  40 personer

Skåne går under navnet ’Sveriges spisekammer’ og Kullen tager sin andel! med et væld af spændende af økologiske landbrug, aspargesfarm, æblemosterier, tomatgartnerier, bærproducenter og lækre gårdsbutikker og ikke mindst anerkendte Whiteguide restauranter og cafeer, der giver rig mulighed for at opleve naturens skatkammer. 

 

Kullen har hele tre vingårde og tre øl bryggerier, som alle ligger i behagelig cykelafstand fra hinanden (cykeludlejning findes). Så spænd cykelhjelmen og besøg et eller flere af de lokale ølbryggerier og få en guided rundvisning og naturligvis smagning, og måske en lokal burger, en dejlig frokost eller kombiner med en sjov holddyst i madlavning/BBQ eller andet. 

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000