Overnatning

Selvom Kullen kun ligger 1,5 times kørsel fra København, så har området så utrolig meget at byde på, at man snyder sig selv for unikke oplevelser hvis ikke mødet som minimum kombineres med 1-2 overnatninger.

 

Her findes både de moderne, de unikke og de historiske overnatningssteder og mødefaciliteter, som rækker ud over det sædvanlige. Naturen i sig selv giver naturligvis også mange spændende muligheder for at kombinere et walk & talk møde eller en teambuilding aktivitet som madlavning, en cykeltur til vingårde eller øl bryggerier, rappelling fra klipperne og meget andet.   

 • Hotellet & Co

  Höganäs, historisk kendt for sin keramik - er en lille byperle i rivende udvikling. Hotellet & Co. er et familiedrevet boutiquehotel centralt beliggende og i gåafstand til havnebadet.

  90 minuter fra København

  36 personer

  7 dobbeltværelser, 2 suiter, 1 enkeltværelse.

 • Pensionat Strandgården

  Historisk vingesus! På Pensionat Strandgården findes historierne, hemmelighederne, charmen og unikke omgivelser ved Mölles havn.

  90 minuter fra København

  8-25 personer

  13 dobbelt værelser

 • Hotel Rusthållargården

  En perle ved skær og hav i skønne Arild. Rusthållergården er et klassik, men top moderne badehotel i utrolig smukke rammer og havudsigt til Skälderviken.

  90 minuter fra København

  8-90 personer

  60 hotel værelse, hvoraf 43 er dobbeltværelser, 2 enkeltværelser samt 5 hytter med 1 dobbelt og 2 enkeltværelser i hver hytte.

 • Arilds Vingård

  En familiedrevet vingård med hotel, 12 glamping telte blandt vinrankerne, guidet vinsmagning, stor udendørs terrasse og egen restaurant.

  90 minuter fra København

  10-100 personer

  23 værelser, 12 glamping telte

 • Grand Hôtel Mölle

  En klassisk perle! Grand Hôtel Mölle er ikke bare et hotel, men et mødested for livsnydere og et klassisk badehotel med historie i top moderne stil og med superb mødefaciliteter og Whiteguide restaurant.

  90 minuter fra København

  10-100 personer

  51 værelser/37 dobbeltværelser

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000