Bæredygtighed

Kullen (på svensk Kullaberg) er navnet på det 8 kilometer lange bjerg 20 km nord for Helsingborg, med Mölle som den meste kendte sommerdestination. Kullabergs naturreservat har opnået international anerkendelse og certificering som bæredygtig turistdestination ("European Charter for Sustainable Tourism") af organisationen Europarc Federation.


Kullen er et sandt mekka for naturelskere og livsnydere, uanset om man er til action som klatring og havkajak, vandringstur eller på hesteryg, så er det med suveræne udsigtspunkter på SL5 Öresund - en anerkendt, international vandringssti,. Man kan også cykle på SL5 og dele af Kullabjerget, men i så fald med mountainbikes og en guide der kender området – det er et krævende terræn med masser af twists & turns og stejle bakker. 

Oplev ved selvsyn til lands, til vands, på cykel, på hesteryg, i lokalproducerede råvarer og meget andet, hvordan Kullen bogstavelig talt dyrker bæredygtighed.

 • Walk & Talk

  Træt af whiteboards og powerpoint præsentationer? Bring mødet ud i smukke, naturlige omgivelser og slip kreativiteten løs.

  90 minutter fra København

  10-50 personer med guide

 • Ridning på Kullen

  En helt unik oplevelse på hesteryg i små grupper på Kullaberg's naturreservat.

  90 minutter fra København

  Maks 6 personer i gruppen

 • Cykeltur med vin/ølsmagning

  Kun fantasien sætter grænsen for denne bæredygtige oplevelse på to hjul. Kullen har ikke mindre end 3 vingårde og 3 ølbryggerier, alle i behagelig cykelafstand.

  90 minutter fra København

  10-50 personer med guide

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000