Møder med historie

Kullen har faciliteterne og historierne til at afholde både det mindre og intime møde eller det grandiose event i helt unikke og historiske rammer.

Et møde på Ransvik Havsveranda er et møde med historien om ’Synden i Mölle’ som skete lige her, kombineret med havudsigt og udsøgt frokost.


Den gamle keramikfabrik i Höganäs er omdannet til eksklusiv torvehal med mulighed for madlavning rundt om de gamle keramikovne og på Krapperup Slot forenes dansk-svensk slægtshistorie i den smukke park eller på  Krapperup Kaffestuga, som byder på skånsk kaffebord med Whiteguide status. 

 • Saluhallen Höganäs

  I næsten to århundrede var Höganäs keramikfabrik omdrejningspunkt for keramikproduktion i Norden. Nu er den gamle fabrik renoveret og forvandlet til en moderne torvehal med delikatesser, butikker og restaurant.

  90 minuter fra København

  10-150 personer

 • Pensionat Strandgården

  Historisk vingesus! Badebyen Mölle skabte ramaskrig da mænd og kvinder omkring århundredeskiftet begyndte at bade sammen på klippernes skær. På Pensionat Strandgården findes historierne, hemmelighederne, charmen og unikke omgivelser ved Mölles havn. Herlig morgenmad med produkter fra lokale producenter. Et unikt sted til det mindre møde.

  90 minuter fra København

  8-25 personer

 • Krapperup Slott

  Familien Gyldenstjerne er navnet på en af de ældste Dansk-Svenske adelslægte med rødder tilbage i 1500-tallet.

  90 minuter fra København

  40 personer

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000