Vi samarbejder b.la. med

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000

Om os

Om os

 

Helene og Maria hedder vi som står bag Kullen Tours. I 2016 fulgte vi drømmen om at komme tættere på hav og natur og flyttede til Kullen efter flere år i Danmark. I april 2017 åbnede vi et lille Bed & Breakfast: www.villakullaberg.com. Som nyflyttere fra Danmark blev vi hurtig klar over, at dette område kan noget helt særligt og mange af vores gæster delte deres begejstring med os.  

 

Derfor har vi skabt Kullen Tours, hvor vi, i samarbejde med områdets bedste hoteller, restauratører, golfbaner, vingårde, teambuilding aktører, naturguider og mange andre, tilbyder skræddersyede oplevelser for grupper på Kullen. (Typisk 8 + personer)


Vi står klar til at hjælpe jer med personlig rådgivning og ideer så I får en oplevelse på Kullen præcis efter jeres ønsker, behov og pengepung. Det er en service vi tilbyder vores kunder, uden at det koster ekstra og bliver dyrere. Hos os får i blot en samlet pakke, uden at I selv skal bruge tid og ressourcer på at undersøge mulighederne og kontakte udbyderne.

Lokal aktør?


Lokalt samarbejde er det det hele handler om for os! Vi vil styrke og samle det lokale næringsliv i Kullabygden, så besøgende får glæde af de mange muligheder her er, året rundt. Er du lokal forretningsdrivende og nysgerrig på samarbejdsmulighederne med Kullen Tours, er du meget velkommen til at kontakte os.