©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000

OM OS

Kullen Tours

Helene og Maria hedder vi som står bag Kullen Tours. I 2016 fulgte vi drømmen om at komme tættere på hav og natur og flyttede til Kullen efter flere år i Danmark. Som nyflyttere fra Danmark blev vi hurtig klar over, at dette område kan noget helt særligt, både hvad angår naturen og unikke perler til møder, events og arrangementer!  

Derfor har vi skabt Kullen Tours, hvor vi samarbejder med områdets bedste hoteller, restauratører, golfbaner, vingårde, teambuilding aktører, naturguider og mange andre, tilbyder skræddersyede møder, event, arrangementer og konferencer for grupper på Kullen.


Vi  er lokale eksperter med både danske og svenske rødder og vi står klar til at hjælpe jer med personlig rådgivning, inspiration og konkrete forslag der gør oplevelsen for jeres gruppe helt speciel.

Lokal Aktør

Lokalt samarbejde er det det hele handler om for os! Vi vil styrke, samle og udvikle det lokale erhvervsliv i Kullabygden, så besøgende får glæde af de mange muligheder her er, året rundt. Er du lokal forretningsdrivende og nysgerrig på samarbejdsmulighederne med Kullen Tours, er du meget velkommen til at kontakte os.