top of page

OM OS

Kullen Tours

Vi er Helene og Maria og ansigterne bag Kullen Tours. I 2016 fulgte vi en drøm om at komme nærmere havet og naturen og flyttede til Kullen efter flere år i Danmark.

 

Som nyankomne fra Danmark indså vi hurtigt, at denne destination har noget helt særligt at byde på, både hvad angår naturen og unikke perler til møder, konferencer og begivenheder!

 

Derfor har vi startet Kullen Tours, hvor vi samarbejder med områdets bedste hoteller, restauranter, golfbaner, vingårde, ølbryggerier, teambuilding-udbydere, naturguider og mange andre som brænder for Kullen som destination.

Vi er en lokalt baseret DMC og tilbyder skræddersyede møder, konferencer, teambuilding og events for virksomheder og større grupper. Vi er dine lokale eksperter med både danske og svenske rødder, og vi er klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning, inspiration og skræddersyede forslag der gør mødet og oplevelsen med destinationen for din gruppe noget helt særligt.

Lokal Aktør?

Lokalt samarbejde er det det hele handler om for os! Det er de lokale perler vi brænder for og vil binde sammen til unikke oplevelser så flere for øjnene op for vores fantastiske destination!

 

Vi vil styrke, samle og udvikle det lokale erhvervsliv i Kullabygden, så besøgende får glæde af de mange muligheder, året rundt. Er du lokal forretningsdrivende og nysgerrig på at høre mere om samarbejdsmulighederne med Kullen Tours, så tøv ikke med at kontakte os. 

bottom of page