OM OS

Kullen Tours

Vi er Helene og Maria og ansigterne bag Kullen Tours. I 2016 fulgte vi en drøm om at komme nærmere havet og naturen og flyttede til Kullen efter flere år i Danmark.

 

Som nyankomne fra Danmark indså vi hurtigt, at denne destination har noget ekstra specielt at byde på, både med hensyn til natur og unikke perler til møder, konferencer og begivenheder!

 

Derfor har vi startet Kullen Tours, hvor vi samarbejder med områdets bedste hoteller, restauranter, golfbaner, vingårde, teambuilding-udbydere, naturguider og mange andre.

 

Vi tilbyder skræddersyede møder, konferencer, arrangementer og events for grupper på Kullen. Vi er lokale eksperter med både danske og svenske rødder, og vi er klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning, inspiration og specifikke forslag for at gøre oplevelsen for din gruppe noget helt særligt.

Lokal Aktør

Lokalt samarbejde er det det hele handler om for os! Det er de lokale perler vi brænder for og vil binde sammen til unikke oplevelser så flere for øjnene op for vores fantastiske destination!

 

Vi vil styrke, samle og udvikle det lokale erhvervsliv i Kullabygden, så besøgende får glæde af de mange muligheder, året rundt. Er du lokal forretningsdrivende og nysgerrig på at høre mere om samarbejdsmulighederne med Kullen Tours, så tøv ikke med at kontakte os. 

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000