top of page

Kullen

- En indbydende perle 1,5 time fra København


Skal du arrangere et anderledes teambuilding event, kick-off møde, kursus eller gruppetur og ønsker du noget lidt ud over det sædvanlige?

Sverige er måske ikke det første, der dukker op på radaren, men fakta er, at Kullen kun ligger 1,5 time fra København, og byder på dramatisk natur, unikke mødefaciliteter og fantastiske omgivelser, som man ellers skal rejse langt for at opleve!

Her får eventet, årsmødet, ledergruppen eller teambuilding aktiviteten en helt ny dimension og fantastiske kombinationsmuligheder: rappelling på de stejle klipper, en walk & talk vandring ved havets brusen, vinsmagning og glamping i luksustelte, en guidet cykeltur med bryggeribesøg, en cooking class i historiske omgivelser på en gammel keramikfabrik og meget andet.

 

Muligheder, der indbyder til både afslapning og fordybelse eller en anderledes og action fyldt teambuilding aktivitet i fantastiske rammer og enestående natur. 

Bæredygtighed 

Naturreservatet Kullaberg har status som ’bæredygtig turistdestination’. Oplev ved selvsyn til lands, til vands, på cykel, på hesteryg, på en guidet walk & talk og i lokalproducerede råvarer hvordan bæredygtighed bogstavelig talt dyrkes her... 

Action & fællesskab

Klipper, hav, og unikke omgivelser. Kullen byder på uendelig mange muligheder for at sætte fællesskabet i centrum med en actionfyldt og anderledes teambuilding aktivitet som rappelling, marsvin safari bådtur rundt om Kullen, cykelture, golf, fælles madlavning og meget andet. 

Møder med udsigt

Et møde med havkig over Skälderviken i skønne Arild, klippeskær med historisk vingesus i Ransvik eller en konference med aktiviteter i Mölle og Kullens fyr. Mulighederne for et møde i ét med naturen og i enestående rammer bliver ikke meget bedre. 

Møder med historier

Höganäs keramik historie i lækre, moderne omgivelser, historien om ’Synden i Mölle’ og den dansk-svenske adelslægt familien Gyldenstjerne på Krapperup Slot. Oplev historiens vingesus og kombiner mødet med fængslende fortællinger i unikke omgivelser.  

Sveriges spisekammer

Skåne bliver kaldt Sveriges spisekammer. Kullen tager sin andel med 2 vingårde, 3 ølbryggerier, cafeer og restauranter med Whiteguide udmærkelser, gårdsbutikker, æblemosterier, udsøgte lokale råvarer og specialiteter – alt sammen i behagelig cykelafstand!

bottom of page