Vi samarbejder b.la. med

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000

Planlæg

Planlæg turen – praktik og sæson

 

Der er noget for enhver smag på Kullen uanset interesse, pengepung og årstid. Når det så er sagt, har aktivitetsudfoldelsen en vis naturlig begrænsning når det kommer til årstiden. Det er måske ikke klatring og kajak man skal satse på i vinterhalvåret, ligesom man skal være opmærksom på at nogle af restauranterne, vingårde mv. kan være lukket for sæsonen. Men de fleste kan vi lave aftaler med når i kommer en større gruppe uden for højsæson, uden problem.

Derimod vil vi gerne slå et slag for at man netop med fordel besøger Kullen lidt uden for den populære sommersæson og oplever når roen sænker sig og hvor man har naturen lidt mere for sig selv. Klimaet her er meget lig Nordsjælland med milde vintre og et langt efterår og man kan sagtens spille golf, vandre, cykle og meget andet i vinterhalvåret. Og hvem vil ikke gerne sætte kulør på en grå vinter med en spaoplevelse kombineret med vandring, Skånske julemarkeder, keramikdrejning, vinforedrag eller hvad man nu er til.

Find vej

 

Kullen Tours er ikke en turoperatør, og arrangerer derfor ikke busture eller anden transport hertil, det står i som udgangspunkt selv for. Har I nogle særlige behov eller ønsker, fx at i vil hentes i RIB både fra Helsingør eller kombinere turen med en fisketur på Øresund for at komme over sundet, kan vi naturligvis være behjælpelige.

Kommer man fra hovedstadsområdet, er der to veje til Kullen – over Øresundsbroen eller med færgen Helsingør – Helsingborg. Broen er en del flere kilometer, men det tager nogenlunde lige lang tid om man vælger bro eller færge og broen er noget billigere end færge. Færgen sejler hver 20. minut og overfarten tager ca. 20 minutter.

Der findes forskellige weekend/smutturstilbud for begge transportveje. Kommer man fra København lufthavn og sydfra vil vi anbefale at man tager broen.

www.oresundsbron.com

www.scandlines.dk

Afstande

 

Kastrup Lufthavn: 1t:25 min (bro)

Gentofte: 1t:40 (færge)

Rådhuspladsen: 1t:40 (bro)

Hillerød: 1t:40 (færge)

Roskilde: 1t:50 (bro)

Malmö: 1t (bro)

Varberg: 1t:35

Göteborg: 2t:15