Vi samarbejder b.la. med

©2019 by Kullen Tours. Organisationsnummer: 559216 - 7000

Natur & Friluftsliv

Et mekka for naturelskere

 

Kullen (på svensk Kullaberg) er navnet på det 8 kilometer lange bjerg 20 km nord for Helsingborg, med Mölle som den meste kendte sommerdestination. Kullabergs naturreservat har opnået international anerkendelse og certificering som bæredygtig turistdestination ("European Charter for Sustainable Tourism") af organisationen Europarc Federation.


Kullen er et sandt mekka for naturelskere og livsnydere, uanset om man er til action som klatring og havkajak, vandringstur eller på hesteryg, så er det med suveræne udsigtspunkter på SL5 Öresund - en anerkendt, international vandringssti, der bugter sig 70km rundt om Kullen og Skåne. Man kan også cykle på SL5 og dele af Kullabjerget, men i så fald med mountainbikes og en guide der kender området – det er et krævende terræn med masser af twists & turns og stejle bakker. 

Vi samarbejder med certificerede naturguider, der kan give jer lige præcis den vandring, ridetur eller cykeltur på Kullen i er interesserede i. Spændende historiefortælling om Vikingetiden og istiden, unik fauna og fugleliv med vandrefalken og andre sjældne fuglearter, eller hvad med grotte eller vingårdsvandring? Hør med os om mulighederne. 

Natur & Friluftsliv – udpluk af muligheder

Golf
Mountainbike
Fisketur
Havkajak
Klatring
Rappelling
Snorkling
Skattejagt
Trailrunning
Grottevandring
Vindsurfing
Naturvandring